Povídková knížka, která si s nadhledem bere na mušku řadu ufologických evergreenů. Bohatý sci-fi jídelníček nabízí mimo jiné drtivé problémy Marťanů, zmlsanou umělou inteligenci, poznávací výlet k černým dírám, předčasně sebevědomé vesmírné piráty, setsakra netradiční řešení ekologické zátěže, megadivokou jízdu napříč vesmírem, vymknutý pseudovědecký experiment, téměř dokonalého blázna v temelínském reaktoru, proklatě hlubokou vanu, narozeniny v zahradě a dovolenou na střeše, panický strach ze... Celý popis

Koupit za 84 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Povídková knížka, která si s nadhledem bere na mušku řadu ufologických evergreenů.

Bohatý sci-fi jídelníček nabízí mimo jiné drtivé problémy Marťanů, zmlsanou umělou inteligenci, poznávací výlet k černým dírám, předčasně sebevědomé vesmírné piráty, setsakra netradiční řešení ekologické zátěže, megadivokou jízdu napříč vesmírem, vymknutý pseudovědecký experiment, téměř dokonalého blázna v temelínském reaktoru, proklatě hlubokou vanu, narozeniny v zahradě a dovolenou na střeše, panický strach ze zdrcující invaze herců, nečekaně osudové kruhy v obilí a nebo třeba odhalené supertajné tajemství bájné Atlantidy skorohrabětem Monte Christem.

Z výše uvedeného vyplývá, že přečtením této knihy získáte sadu atypických odpovědí na otázky, které lidstvo vždy zajímaly. Skutečným efektem četby pak bude vytvoření mnoha nových mozkových spojení, jež vám otevřou nečekané pohledy na vaši realitu, jak současnou, tak paralelní. Získáte totiž cenná ponaučení o vesmíru, mimozemšťanech a lidstvu, a to v situacích, které teprve nastanou. A když ne, tak se alespoň dobře pobavíte.

Obsahuje povídky:

6000 miliard
Poplach v kosmu
Dvojživotná planeta
Smlouva s ďáblem
Virus člověčí
Dvojitý biftek
Tři údery kladívkem
Stížnost
Klídek, pohoda
Hrnečku, dost!
Máte problém?
Superfeministka
Zakázaná planeta
Malé nekonečno
Strážný anděl
Metodik
Doba papírová
Únos
Poplašná zpráva
Operace Jupiter
Hrabě Monte Christo
Zdravím, doktore!
Zobrazit více

Parametry

Žánr beletrie
Rok vydání 2009
Autor Jan Váchal
Počet stran 216
Výrobce Penrous
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 372 gramů
ISBN 978-80-904136-1-0
Zobrazit více parametrů