Ruční diamantový ostřič nožů, pro 15º i 20º čepele, Chef´s Choice Tento diamantový ruční ostřič je vyráběný americkou firmou EdgeCraft se značkou Chef´s Choice. Ostřič je určený pro všechny konvenční kuchyňské nože jak s hladkou tak i zoubkovanou čepelí, dále je vhodný pro nože lovecké a sportovní. Ostřič je určený pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 20º (obvyklé evropské a americké nože) i pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 15º (asijské nože např. typ Santoku i některé moderní evropské... Celý popis
Koupit za 1 377 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Ruční diamantový ostřič nožů, pro 15º i 20º čepele, Chef´s Choice
Tento diamantový ruční ostřič je vyráběný americkou firmou EdgeCraft se značkou Chef´s Choice. Ostřič je určený pro všechny konvenční kuchyňské nože jak s hladkou tak i zoubkovanou čepelí, dále je vhodný pro nože lovecké a sportovní. Ostřič je určený pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 20º (obvyklé evropské a americké nože) i pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 15º (asijské nože např. typ Santoku i některé moderní evropské nože).
Ostřič je třístupňový, ve všech stupních probíhá ostření pomocí otočných kotoučků s diamantovým povrchem.
První stupeň s úhlem ostření 15º je určený pro asijské nože.
Druhý stupeň s úhlem ostření 20º je určený pro evropské / americké nože.
Třetí stupeň je určený pro získání další plošky čepele u ostřených evropských, amerických i asijských nožů a dále je určený pro ostření nožů se zoubkovanou čepelí.
Ostřič není vhodný pro nože, které jsou ostřené pouze z jedné strany (např. japonské nože Sushimi). Ostřič také není vhodný pro keramické nože, není určený pro ostření nůžek.
Tento diamantový ruční ostřič je vyráběný americkou firmou EdgeCraft se značkou Chef´s Choice. Ostřič je určený pro všechny konvenční kuchyňské nože jak s hladkou tak i zoubkovanou čepelí, dále je vhodný pro nože lovecké a sportovní. Ostřič je určený pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 20º (obvyklé evropské a americké nože) i pro nože, které mají sklon čepele v úhlu 15º (asijské nože např. typ Santoku i některé moderní evropské nože).
Ostřič je třístupňový, ve všech stupních probíhá ostření pomocí otočných kotoučků s diamantovým povrchem.
První stupeň s úhlem ostření 15º je určený pro asijské nože.
Druhý stupeň s úhlem ostření 20º je určený pro evropské / americké nože.
Třetí stupeň je určený pro získání další plošky čepele u ostřených evropských, amerických i asijských nožů a dále je určený pro ostření nožů se zoubkovanou čepelí.
Ostřič není vhodný pro nože, které jsou ostřené pouze z jedné strany (např. japonské nože Sushimi). Ostřič také není vhodný pro keramické nože, není určený pro ostření nůžek.
Parametry
Výrobce | Giesser Messer |
Ruční | ano |